USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[31 Січня 2018 12:24] valentina: Доброго дня ! Я мати двох діток 11років, та 3 місяці. Старшого сина виховую сама (одинока мати), в меншенького є батько в шлюбі неперебуваємо, спільного майна не мае . З старшим сином прописані в будинку моєї матері (там з дітьми і проживаю),менший син прописаний з батьком . При поновлені документів на допомогу одиноким матерям , виникло багато незрозумілих питань: як мені вписати молодшого сина в декларації (його немає в складі моєї сім'ї) які потрібно довідки?чи досить свідоцтва про народження?чи потрібно вписувати батька молодшого сина ,та відомості про його доходи (в нас немає спільного бюджету)? Буду дуже вдячна за відповідь. Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо є складнсть перепрописати молодшого сина до житла, де фактично проживаєте, рекомендую звернутись до відповідного підрозділу органу соцзахисту населення для комісійного підтвердження факту проживання його із Вами. Відповідно їхнє обстеження цього факту і підтвердження у висновку вирішить Ваші питання. Батька молодшого сина та відомості про його доходи в декларацію вписувати не потрібно, оскільки він не є членом Вашої сім'ї.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus