USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[31 Січня 2018 12:25] Maria: Доброго дня! Запитання стосовно оформленння спадщини. На момент смерті спадкодавця разом з нею були зареєстровані та проживали дочка і чоловік. Подала заяву до нотаріуса дочка коли минуло декілька років після смерті матері. Чоловік спадкодавця бажає відмовитися від спадщини в користь дочки, він вже старенький, 1929 року народження. Але оскільки пропущені строки заяву про відмову написати не може. Чи є якісь інші варіанти виходу з ситуаціі, і чи може в такому випадку нотаріус дати постанову в суд?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Найпростішим варіантом вирішення цієї ситуації буде завершення чоловіком процедури оформлення спадщини із видачею свідоцтва про право власності на спадкове майно, та в подальшому дарування такого майна на свою дочку (податки при цьому не сплачуються, лише незначні суми у вигляді держмита та пенсійного збору).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus