USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[5 Лютого 2018 10:45] Татуля@10: Доброго дня! У мене таке питання, ми з чоловіком звернулись за допомогою до однієї людини для вирішення проблеми яка у нас виникла, ця особа пообіцяла допомогти але потрібно 500 доларів, пообіцявши що у разі якщо не вийде поверне гроші! Ця вся ситуація відбулась ще у квітні минулого року, з часом ми звернулись до ньошо коли все вирішеться, на що він сказав що поверне гроші, але на сьогоднішній день ми чуємо лише обіцянки та відговорки, була написана розписка у присутності поліції з вказаним строком повернення грошей, але досі гроші не повернули! У мене питання чи має юридичну силу ця розписка і чи можемо ми звернутись до суду? Дякую за відповідь
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так така розписка має юридичну силу, і на її підставі можете звернутись до суду та стягнути по ній кошти. Важливо, щоб у Вас був оригінал такої розписки, і щоб у ньому був вказаний строк, до якого такий "рішала" мав повернути Вам кошти, і щоб такий строк був пропущений.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus