USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[12 Лютого 2018 11:57] Вася: Доброго дня?.У зв"язку із виходом на пенсію за станом здоров"я мені не виплатили одноразову грошову допомогу в зв"язку із III групою інвалідності (довічно), пов"язане з проходженням служби в органах внутрішніх справ.23.11.2017 року ГУ ДФС у Львівській області ознайомило мене з рішенням ДФС України від 01.11.2017 року №29715/7/99-99-04-04-02-17 "Про повернення матеріалів".

Згідно отриманої відповіді на мою заяву, ДФС України відмовила мені у прийнятті відповідного рішення та зазначила, що 07 листопада 2015 року втратив чинність Закон України "Про міліцію"; та проводити розрахунок та виплату одноразової грошової допомоги у зв"язку з встановленням інвалідності та втратою працездатності колишнім працівникам податкової міліції після 07 листопада 2015 року законні підстави відсутні,Виплата одноразової грошової допомоги працівникам податкової міліції буде відновлено після внесення відповідних змін до Податкового кодексу України або прийняття нового нормативно - правового акту. Порадьте куди мені звернутися. Чи є у Вас позовні вимоги по даному питанні, якщо є то дайте будь - ласка зразок позовних вимог.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це запитання аналогічне попередньому, і я дав Вам на нього відповідь. Перейдість за посиланнями, прочитайте уважно судові рішення з аналогічних підстав, і зрозумієте усю законодавчу базу, яка є на Вашу користь. Звертатись слід до окружного суду за місцезнаходженням структурного підрозділу ДФС, яке Вам відмовило. Зразків позовних заяв з тиких питань у мене немає. Однак рішення вказаних судів можна використати як готову аргументацію мотивувальної частини позову.
Коментарів: 1
маряна Показати IP 12 Лютого 2018 21:40
чи має кіруюча магазину вопак скласти на мене акт на стягнення заробітной плати проте що я незробила карточку на заробітну плату коли я ще непропрацювала ще цілий місяць бо вона мені про картучку нічого неказала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus