USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[22 Лютого 2018 18:42] Olena: Доброго дня.

чи можу я розраховувати на податкову знижку на навчання, якщо працювала до 1 липня 2017, а з липня по кінець року зареєстрована в державній службі зайнятості. Оплата за навчання проведена в період офіційного працевлаштування. Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, пп. 166.3.3 ПКУ визначено, що дозволяється включати до податкової знижки витрати у вигляді суми коштів, сплачених платником податку на користь вітчизняних вищих та професійно-технічних навчальних закладів для компенсації вартості здобуття середньої професійної або вищої освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення. При цому обмеження щодо можливості отримання такої знижки вже в період, коли не працюєте, а перебуваєте на обліку у пошуках роботи, не передбачені. Тому, на моє переконання, маєте право на таку знижку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus