USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[27 Лютого 2018 20:10] Bohdan: Доброго дня, скажіть, чи може хтось з батьків влаштувати дитину до навчального закладу (ліцей, училище, університет) без її згоди?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Юридично може. Стаття 29 Закону України "Про загальну середню освіту" передбачає, що батьки або особи, які їх замінюють, мають право зокрема вибирати навчальні заклади та форми навчання для неповнолітніх дітей. Однак чи буде там дитини вчитись, це питання вже поза межами нормативного регулювання.
Коментарів: 1
Міра Показати IP 28 Липня 2018 14:23
Доброго дня ! Ми пербуваючи 2000 по2003 рік перебували в державі Ізраіль на заробітках з моім майбутнім чоловіком регулярно пересилали кошти ,тобто я особисто не будучи дружиною пересилала кошти на утримання дітей по приізду в Украіну чоловік подав на розлучення а його дружина подала на аліменти звісно чоловік відмовився ввд аліментів мотивуючи тим що висилав кошти ,з того часу пройшло 15 років на даний час є попередження про сплату аліментів він цю суму сплатить , а тепер я хочу подавати до суду на повернення коштів ,які я особисто пересмлала всі квитанціі є чи буде виграшна моя справа .Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus