USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[3 Березня 2018 12:40] Ірина: Добрый день. У моего мужа есть ребенок от первого брака, ему призначели алименты 1/4 от минимальной зарплаты как запросила первая супруга. Минимальная зарплата г.Винницы 6400 грн и выходит ему платить 1600 грн, в настоящий момент он состоит в браке и у него есть двое неполнолетних дитей. Скажите если я подам на него на алименты еще на двоих детей, сума выплат на первого ребенка сократится? Спасибо.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Ви подасте на нього на аліменти, тоді це буде підставою для позову про зменшення розміру аліментів на дитину від попереднього шлюбу. Частина перша статті 192 СК України передбачає, що розмір аліментів, визначений за рішенням суду або за домовленістю між батьками, може бути згодом зменшено або збільшено за рішенням суду за позовом платника або одержувача аліментів у разі зміни матеріального або сімейного стану, погіршення або поліпшення здоров’я когось із них та в інших випадках, передбачених цим Кодексом. Відповідно до ст. 182 СК України при визначенні розміру аліментів суд враховує: стан здоров'я та матеріальне становище дитини; стан здоров’я та матеріальне становище платника аліментів; наявність у платника аліментів інших дітей, непрацездатних чоловіка, дружини, батьків, дочки, сина; інші обставини, що мають істотне значення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus