USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[7 Березня 2018 16:15] bbgon: Доброго дня.

Виникла така ситуація. Хочу позиватись до колишньої дружини. Але, зі слів дитини, вона змінила своє прізвище та ім'я. Офіційно жодного підтвердження цього у мене немає. В суді сказали, що позов потрібно писати на ім'я, що вона зараз носить офіційно. В свідоцтво про народження дитини жодних змін не вносилось (воно зберігається у мене). Що мені робити в такому випадку? Як взнати чи дійсно дружина змінила своє ім'я і на яке саме, щоб подати правильно заяву.

Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для цього Вам слід звернутись із відповідним запитом до відділу державної реєстрації актів цивільного стан, де з'ясувати чи мала місце зміна її прізвища та імені. У позові звісно слід зазначати вже змінене її ім'я та прізвище.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus