USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Запитай юриста
[21 Березня 2018 14:55] Інна: Доброго дня! Після смерті мого батька я отримала свідоцтво про право на спадщину за законом вонo складається з 58600 частин житлового будинку з відповідними надвірними спорудами та частин земельної ділянки. На сьогоднішній день в суді проходить засідання по розподілу будинку з відповідними надвірними спорудами в натурі в цій справі я є третьою особою.У позивача і відповідача є судова будівельно-технічна експертиза. Питання: 1) Можу я подати позов третьої особи з самостійними вимогами схиляючись на експертизу відповідача?(в експертизі на мене розподілу немає вказана вартість 58/600 частин в грошовій оцінці) 2)Чи обов'язково мені третій особі з самостійними вимогами треба наймати судово будівельно-технічна експертизу на розподіл будинку з відповідними надвірними спорудами в натурі ? Дуже Вам дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вважаю, що Ви вже не встигнете саме в цьому провадженні подати позов. Треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору у справі, у якій відкрито провадження, можуть подати позов у строк для подання відзиву. У Вас, як розумію, вже розглядається справа по суті і є експертизи. Якщо Ви хочете виділити в натурі свою частку, Вам обов'язково слід буде замовляти судову будівельно-технічну експертизу.
Коментарів: 1
slob Показати IP 22 Березня 2018 08:59
після дрібного дтп в хмельницьку в мене вилучили водійське посвідчення. Де мені його повернути ,якщо я проживаю і прописаний зовсім другі області. (по місцю прописки чи по місцю скоєння дтп)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus