USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[4 Травня 2018 11:23] Тетяна: Добрий день.

8 років тому громадянин А. позичав у громадянина Б. перероблене машинне масло (8 л), повернув 10 л масла. Пройшло 8 років, громадянин Б. ввірвався до службового кабінету дружини громадянина А. з вимогою повернути йому масло та бензин. Такими діями він скомпроментував дружину громадянина А. на роботі, яка нічого не знала про випадок 8-літньої давності.

Як має вести себе дружина громадянина А. та й сам громадянин А., щоб захистити свої права?

Так можна ввірватися до кабінету з вимогою повернути великі кошти чи ще щось, що придумає громадянин Б.

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це питання, як на мене, в своїй більшості знаходится в морально-етичній прощини поведінки людей один до одного, ніж в правовому. Та все ж таки, якщо говорити за правові аспекти захисту - в першу чергу можна звернутись до поліції з приводу безпідставності вимагання. По-друге, можна подати позов до суду про захист честі, гідності та ділової репутації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus