USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[5 Травня 2018 17:43] Alex: Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, знайти вихід. Синові 22 роки. Прописаний в будинку, який належить бабусі. Взяв кредити на велику суму в кредитних конторах і вже наявні прострочки. Працює нелегально. Зарплатня не покриває затрат на кредити. Чи можуть кредитні контори відсудити будинок, який належить бабусі для погашення боргу? Будинок бабуся по заповіту переписала на доньку. Який знайти вихід в цій ситуації. Дуже вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Кредитні конторі не можуть ніяким чином відсудити чи мати якісь інші майнові вимоги на будинок, який належить бабусі (звісно якщо бабуся не виступала поручителем за такими кредитами). Так що Вам виходу для того, щоб врятувати будинок від кредиторів шукати не потрібно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus