USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Запитай юриста
[15 Травня 2018 11:22] Максим: Доброго дня, ніде не можу знайти інформації в такій справі, яку відповідальність несе особа яка має сфальсифікована водійське посвідчення, чи існує термін давності такої справи. Які наслідки такого порушення? Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Така особа може нести кримінальну відповідальність за ч. ч. 1, 4 ст. 358 КК України за підроблення офіційного документа та за використання завідомо підробленого документа (звісно за умови що такій особі зможуть довести таке кримінальне правопорушення). Термін давності притягнення до кримінальної відповідальності таке правопорушення - 3 роки з моменту його вчинення, за умови що така особа не переховувалась від слідства після встановлення що вона його вчинила (ст. 49 КК України).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus