USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[21 Травня 2018 12:04] kasve: Здраствуйте. В мене таке питання. .Після смерті батька (через 8 років в 2005 р) ми з сестрою прийняли спадщину-будинок і землю коло нього. Все у розмірі 50/50. Більше
ніяких документів ми не оформляли. Тобто є тільки рішення суду. Я проживаю в будинку від народження(41 рік). Вже з 2000 з сім’єю (чоловік і 2 доньки) В усній формі сестра обіцяла продати нам свою частку,але на той час вона прописала там свого сина від першого шлюбу, тож продаж відклали. Хлопчик виріс , виїхав на заробітки , завів сім’ю, розлучився. І один раз приїхав обкурений і почав буянити. Через те що мотоблок стояв не там де йому хтілося,він накинувся на мого чоловіка-побив окуляри, посуд (ми з друзями вечеряли). Потім втік а серед ночі прийшов і постріляв нам вікна. Гупав арматурою по заборах. кричав що вб’є. Я викликала поліцію( перед цим просила сестру, щоб приїхала і втихомирила його, вона відмовилася.) Відкрили справу, але потім я пожаліла, написала що він нам все відшкодував ( насправді ні, обіцяв надіслати потім), тож справу закрили. Дуже дякував за те що я його виручила. А потім почалося пекло. Вже 2 роки він тероризує мене і мою сім’ю. Шле погрозливі смс, де пише що вб’є мого чоловіка, мене. Мати на нього впливу немає. Я прошу її щоб вона продала мені свою частку, тому що будинок фактично поділити неможна. В нашому випадку потрібно так розділити подвір’я щоб не бачити один одного. Тому що племінник настільки неврівноважений шо я боюсь вийти надвір вночі, діти також бояться. І це він ще не живе в будинку. Але будинок будувавася на 1 сімю: 3 кімнати і кухня. Подвір’я також розділити щоб було 2 виходи неможна. Продавати сестра мені вже не хоче. А я боюся жити з такою людиною в одному домі Хоча він запевняє , що жити тут не буде. Що в таких випадках робити? Вибачте за сумбурність.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку його слід виписати (через суд) і не впускати на територію подвір'я і будинку. І при щонайменших спробах його поводити себе агресивно - звертатись в поліцію. А в подальшому через суд (якщо буде зафіксовано декілька випадків таких загроз з його боку життю і здоров'ю Вашій сім'ї, можна буде через суд заборонити йому якимось чином наближатись до Вашого будинку).
Коментарів: 2
kasve Показати IP 22 Травня 2018 16:40
Чи може суд прийняти до уваги факти погроз і неможливість співмешкання з наркоманом та рекомендувати сплатити кошти за помешкання?
Вікторія Показати IP 3 Червня 2018 12:21
доброго дня скажіт будьласка мій чоловік проходив мед. комісію на права але йому сказали що для прав він не бачить а для групи він здоровий підкажіть як можна чи вопше можна пройти комісію у другій лікарні другого району

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus