USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[13 Червня 2018 13:47] andrei: здраствуйте ,скажите пожалуйста списываются ли остатки субсидии на воду?
Відповідь юриста:
Невикористана субсидія на газ і електроенергію, які використовуються для побутових потреб - газова колонка, плита, світло, - залишається на рахунках субсидіантів. Зекономлені 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, які використовуються для опалення будинку, будуть виплачені енергоощадним сім'ям готівкою. Все, що перевищує вартість 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, яка йде на електроопалення, та невикористані субсидії на холодну і гарячу воду за підсумками опалювального сезону буде повернуто до Державного бюджету. Тому якщо газ, тепло, електроенергію чи воду не використано споживачами в межах соціального нормативу, за підсумками опалювального періоду їх повертають до бюджету країни.
Коментарів: 1
Соломія Показати IP 13 Червня 2018 15:28
Доброго дня. Мене цікавить таке питання: Чому опікун інваліда має приходити кожного місяця в органи соціального захисту до інспектора і відмічатися та говорити про те, що він є на місці?? Яка це Постанова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus