USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[21 Червня 2018 16:45] Сергей: Мое обращение по поводу вступления в наследство тещи написано от 18.06.18 г. Спасибо за ответ, уважаемый юрист. Вот только на мой вопрос " с чего начинать-то, чтобы узаконить эту собственность на тещу " вы так и не ответили ........
Відповідь юриста:
Для відповіді на питання з чого розпочати, слід відповісти на запитання, контекст яких випливає із моєї попередньої відповіді. Якщо місце її проживання на момент смерті тестя було зареєстроване в житлі, де і він проживав, то в такому випадку теща може звернутись до нотаріуса, який займається веденням спадкових справ за місцезнаходженням спадкового майна із заявою про оформлення спадщини та видачі свідоцтва про право власності на спадкове майно.



Якщо це сільська місцевість - можна звернутись до сільської ради для того, щоб цей орган оформив спадщину.



Якщо ж на момент смерті місце проживання не було зареєстроване із тестем - слід отримати від нотаріуса відмову у видачі свідоцтва про право власності на спадщину, і звертатись до суду із позовом про визнання права власності на спадкове майно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus