USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[24 Червня 2018 18:14] Tory2020: Добрий день!
У м. Луцьк є квартира у власності. У будинку, де знаходиться дана квартира всього три окремих квартири, є розмежовані між сусідами земельні ділянки, поділені гаражі та певна територія загального користування. Дане розмежування ділянок проводилось в далекому 1997 році. Згідно рішення Луцької міської ради деякі земельні ділянки були передані у приватну власність, а решта у користуванні залишилась. У двох моїх сусідів є акти права власності на земельні ділянки та гаражи (виходить, що вся земля за адресою поділена між нами невеликими клаптиками, але найбільші частини нівкого не приватизовані), а в мене немає даного акту і в архівах теж його немає, Міська рада дала відповідь, що в них теж немає, мої родичі даними питаннями не займались.
Я звернулась в ЦНАП м. Луцька, там сказали, що треба складати технічну документацію і подавати на сесію міської ради (цю документацію роблять спеціальні фірми-проектанти) і я зможу оформити 1 велику земельну ділянку, 1 маленьку і 2 гаража.
Звернулась до проектантів (в ЦНАПі дали їх перелік у м. Луцьк і контакти): 1 сказав, що зможу все оформити, інший сказав, що тільки найбільшу земельну ділянку оформити (там виходить 3 сотки), а 2 гаража і маленьку земельну ділянку 100% не зможу оформити, ще один сказав, що теж можна оформити.
Питання: чи можу я по-закону оформити дані земельні ділянки: 1 велику, 1 маленьку і 2 гаража?
чи я можу оформити тільки 1 велику, у випадку, якщо вона більше 3 соток?
Чи можливо треба ті ділянки, на яких знаходяться гаражі якось по-іншому оформляти?
Чи робити документи на всі ділянки, а сесія Міської ради вирішить сама?
Це буде безоплатна передача?
Куди мені ще звернутись?
Що мені робити, оскільки дані фірми роблять все це небезоплатно, а я хочу результату?!

Дуже дякую за відповідь!!!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Робіть документи на всі ділянки, а сесія міської ради вирішить сама. Це буде безоплатна передача. Звертайтесь до фірми, яка може виготовити технічну документацію на всі земельні ділянки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus