USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Червня 2018 12:58] Mery: Доброго дня. У мене у власності є приватизована квартира, яка дісталася після смерті матері. В ній приписаний ще вітчим та син.Вітчим з мамою прожив 14 років, не розписані були, лише прописаний, та після її смерті проживає. Я проживаю в квартирі чоловіка. Чи можу я продати квартиру без згоди та претензій вітчима і які можуть у мене виникнути труднощі під час продажу? Чи можливі для мене інші варіанти, щоб виписати його, оскільки за квартиру відмовляється платити,мотивуючи тим що він пенсіонер.Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, Ви можете через суд виписати вітчима, і скасувати реєстрацію його місця проживання у належній Вам на праві власності квартирі. З приводу продажу, то скажу, що це залежить від нотаріуса та покупця. Якщо покупець згодиться придбати житло із зареєстрованою та проживаючою в ньому людиною - тоді його виселення стане його клопотом. І у нотаріусів немає обмежень щодо реєстрації договорів відчуження житла, якщо в ньому залишились прописані мешканці. Такі обмеження стосуються лише випадків, якщо в квартирі зареєстрована неповнолітня дитина.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus