USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[2 Липня 2018 14:10] Валентина: Доброго дня.Скажіть,будь-ласка, чи правомірні вимоги конкурсної комісії до претендентів на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я щодо обов'язкової ВИЩОЇ кваліфікаційної категорії?
Відповідь юриста:
Ні. Враховуючи аналогію законодавста, і те, що у відповідності Додатку 1 до Порядку проведення атестації та присвоєння кваліфікації судового експерта і кваліфікаційних класів судово-психіатричним експертам та позбавлення кваліфікації судового експерта і кваліфікаційних класів судово-психіатричних експертів (пункт 15) "Співвідношення посади і стажу роботи лікаря - судово-психіатричного експерта з кваліфікаційним класом судового експерта", є допустими те, що керівник установи (за наявності спеціалізації за спеціальністю «Лікар - судово-психіатричний експерт») може мати вищий або перший кваліфікаційний клас, вважаю що вимога конкурсної комісії до претендентів на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я щодо обов'язкової ВИЩОЇ кваліфікаційної категорії не відповідає вимогам закону.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus