USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Липня 2018 17:09] Ольга: Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Я в декреті і проживаю з дитиною на квартирі, і хочу по договору оренди оформити субсидію на себе і дитину. Чоловік ( не працює) проживає за іншою адресою, доглядає батька, там і приписаний. Я з дитиною приписана в мами, мама проживає одна.
Чи нададуть мені субсидію?
Чи буде призначена субсидія мамі?
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Не можу точно відповісти. Оскільки з осені, як призначатимуть субсидію, будуть враховувати доходи не лише проживаючих фактично, а й інших членів сім'ї.
Коментарів: 1
наталия Показати IP 3 Липня 2018 17:20
Доброго дня. Я проживают у батька в частном доми. У мене двое не повнолитних дитей! Батько мой хронический алкоголик, чи можу я видсудити у батька частину дому. Дарчу вин не хоче робити. И що для цього потрибно. Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus