USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[11 Липня 2018 05:15] Олена: Доброго ранку! Якщо у колишнього чоловіка є заборгованість по аліментах (за рішенням суду він повинен сплачувати аліменти в сумі 2000 грн. на двох дітей (по 1000 грн. на кожну дитину від 3 липня 2017 року). А він сплатив лише 500 грн в січні 2018 року. Тобто по факту аліментів він не сплачував. Два місяці назад він офіційно влаштувався на роботу. Від сплати аліментів продовжує ухилятися. Декілька днів назад він уклав шлюб зі своєю співмешканкою, яка має статус одинокої матері і хоче всиновити трьох її дітей (щоб не сплачувати аліменти чи зменшити суму заборгованості). Чи має він право на всиновлення, якщо не сплачує аліменти на дітей від першого шлюбу?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я думаю це може бути підставою для незадоволення судом заяви про усиновлення. Тільки ці дані слід донести до відома служби у справах дітей, а також відслідкувати питання, коли до суду буде подана заява про усиновлення, і надіслати до суду відповідні докази наявності заборгованості по аліментах, і стверджувати, що таке усиновлення носить штучний характер, і основною його причиною є зменшення Вам аліментів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus