USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[24 Липня 2018 16:10] Anna: Я жила з чоловіком у цивільному шлюбі. Маємо дитину і зареєстрована дитина у будинку чоловіка. Я зареєстрована у своїх батьків. Отримували субсидію. В минулому році ми розійшлися і я проживаю з дитиною на орендованій квартирі. Коли я звернулась для отримання субсидії то мені сказали, що я можу оформити лише на себе, без дитини. тому,що дитина прописана з батьком і береться в розрахунок йому. Довідки про те що дитина фактично проживає зі мною вони не приймають. Чи правомірно це?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, це правомірно, оскільки у нас в країні дії презумпція прив'язки до зареєстрованого місця проживання у відповідності до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання" та Правил реєстрації місця проживання, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207.
Коментарів: 2
Юра Показати IP 24 Липня 2018 16:42
Доброго дня! мій тато взяв кредит в банку і внього є два паї якщо він заповість два паї на свого сина чи кредит перейде до сина з паями?
Оксана Показати IP 28 Липня 2018 08:50
Доброго дня!Підкажіть будь-ласка,якщо державному рестратору заблокували доступ до реєстру на 3 місяці на підставі скарги.Що з ним робити на протязі трьох місяців?Дії кадровика?Щиро дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus