USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[8 Серпня 2018 13:39] Krystyna: Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у мого брата є чималий кредит в банку, але не під заставу майна. Він завжди сплачував кредит вчасно, але нещодавно залишився без роботи і по кредити наросла пеня в сумі 8000 грн. Половину цієї пені ми оплатили, ще половину готові сплатити в наступному місяці. Так, як сума до погашення кредиту чимала брат вирішив продати свій будинок і розрахуватися з боргами. Будинок, який він планує продавати не знаходиться в арешті, але при оцінці майна виникли проблеми. В БТІ нам сказали, що зараз вийшов новий закон згідно з яким при продажі нерухомості банк автоматично накладає на неї арешт. Виходить, що продати будинок ми не зможемо доки не оплатимо кредит повністю. Цікавить чи це дійсно так, адже нагадаю, що будинок не є заставним майном?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо немає рішення суду про стягнення із Вашого брата заборгованості, яке набрало законної сили, і яке передано для примусового виконання до ораганів виконавчої служби - тоді на братові немає ніяких арештів, і можна без проблем продати будинок. В БТІ Вас дезінформували, якщо дослівно розуміти те, що написали в запитанні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus