USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[30 Серпня 2018 17:50] Ана: Доброго дня. Я разом з дитиною проживаю в Івано-франківській обл. Дитина у мене інвалід дитинства. І навчається у спец школі. Я отримую на дитину кошти по інвалідності. Але у зв'язку з одруженням ми міняєм місце проживання і школу також. Нам повідомили, що дитина повинна бути прописана в тій області, в якій буде навчатись. (Це Львівська обл) Мене цікавить таке питаня. Як на рахунок тих коштів, що я зараз отримую на дитину? Чи потрібно робити запит із Львівської обл. в Івано-франківську щоб перевели документи? Чи це буде автоматом, чи потрібно ще щось робити .. якісь документи
в соціальному забезпеченні?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, про це потрібно зробити відповдіну заяву до органу соцзахисту в м. Івано-Франківськ, і надати повідомлення про подальше отримання допомоги за новим зареєстрованим місцем проживання дитини.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus