USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[31 Серпня 2018 14:38] Христина: Доброго дня! у 2008 р.куплено нежитлове приміщення, також два приміщення у березні 2010 року, (за особисті кошти, але у договорі к.п. цей пункт не був прописаний) і був зареєстрований як фізична особа підприємець, на той час перебував у шлюбі, а вже у вересні 2010 року, ми з дружиною розлучилися, за всі роки вона не приймала участі у покращенні стану даних приміщень як фізично, так і грошовими коштами, так як більше 6 років знаходиться закордоном. З нею я не підтримую жодних зв'язків ...тепер я хочу їх продати, вона не виходить на контакт і їй байдуже. Як я повинен вийти з даної ситуації?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Подати в суд позов про визнання за Вами права на відчуження вказаних приміщень без згоди дрижини. Серед аргументів вказати те, що, по-перше, ви придбали ці об'єкти нерухомості за особисті кошти для підприємницької діяльності, і в такій діяльності їх використовували, по-друге, те, що дружина не подавала позов про поділ спільного сумісного майна подружжя, і що для такого позову минув строк позовної давності.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus