USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Вересня 2018 19:28] Mariia: Доброго дня!
Допоможіть відшукати закон і доказати органам, що мені не потрібні ніякі дозволи для дітей, бо чоловік іноземець. З старшою дитиною пройшла через все, купу дозволів нотаріально завірених за кордоном з апостилями, тут були не дійсні, бо нотаріус не українець ,... Знайшли у Львові адвоката і він доказав, що ніяких дозволів від батька іноземця не треба. Закордонний паспорт, візи і їздили закордон без дозволу батька, бо він іноземець.
Зараз переїхали в іншу область,,, прийшла реєструватись по місцю проживання, а тут куча проблем,,, дозвіл від батька на реєстрацію, його паспорт,,,
Допоможіть, бо немаю сил знову збирати дозволи, перекладати їх на українську,,, а потім знов все в смітник,,,,
Відповідь юриста:
Доброго дня! На жаль, для реєстрації місця проживання дитини такого виключення не існує. Про нього не йдеться в п.п. 6 п. 18 Правил реєстрації місця проживання, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus