USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[6 Вересня 2018 13:12] Ірина: Доброго дня! Я працювала в школі, школа згоріла ще в квітні, ми так і продовжували ходити до школи,зарплату нам платили ,4 червня пішли у відпустку по 18 липня, вийшли з відпустки і нам сказали до 25 вересня ходити ще до школи , чи зобов'язані працівники школи ходити ще 2 місяці на роботу чи просто працівникам мають виплатити компенсацію за 2 місяці?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо трудові відносини не припинились, тоді працівники зобов'язані ходити до школи. Тут питання може бути в іншому - забезпечення роботодавцем умов праці. Якщо вони не відповідають нормативам, можна написати заяву роботодавцеві щодо цього та констатувати це, як поважну причину неявки на роботу.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus