USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[6 Вересня 2018 16:42] Ігор: Доброго дня! Я військовослужбовець, моя сім'я проживає разом зі мною у місті, де я проходжу військову службу. Чи можуть мою сім'ю виписати з їхнього місця реєстрації, якщо вони там не проживають вже 8 років? І якими керівними документами це визначено?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Дивлячись кому належить житло, де зареєстровані і не проживають члени Вашої сім’ї. Якщо вони не мають права власності на вказане житло чи на його частку, тоді їх можуть виписати через суд, адже відповідно до частини 1 статті 71 Житлового кодексу України, при тимчасовій відсутності наймача або членів його сім’ї житлове приміщення за ними зберігається протягом шести місяців.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus