USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Запитай юриста
[11 Вересня 2018 14:39] Oksana Kavun: Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратись. Я проживаю за кордоном з 2015 року. Чоловік іноземець, маємо дитину. На даний момент в декретній відпустці ,але до цього працювала, сплачувала податки. В Україні, в батьківській квартирі, де зареєстрована, живе брат з сім'єю. Цього року при подачі документів на субсидію їм відмовили, по причині, що мої доходи також рахуються в сім'ю. Більше того, оскільки я заміжня, то і чоловікові теж. Чи це правомірно? Чи є закон (якщо є,то який), за яким я можу доказати, що не на заробітках, а постійно тут проживаю? Можливо, треба надіслати документи, які свідчать про мою відсутність як жителя даного житла? Дякую
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, наразі це правомірно. Вам слід виписатись, і тоді Ваші доходи не будуть рахуватись, оскільки в України дії презумпція зареєстрованого місця проживання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus