USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[14 Вересня 2018 16:49] yanka: Доброго дня.
Підкажіть будь ласка, що можна зробити чи існує законний метод заборони видачі кредитів особам, які не працюють?
Мій алкозалежний старший брат, постійно бере онлайн кредити, якщо відмовило Манівео, то дала інша кредитна онлайн спілка.
Вказує номер телефону матері, їй постійно надзвонюють і погрожують, що вона мусить заплатити бо потім платитиме в три рази більше.
Писали заяви на ім"я керівника такої спілки, щоб не видавали брату кредиту, так як він не працює, відмовили і збільшили йому суму кредиту.
Мама раз оплатила, тепер знову взяв, сума вже зі штрафом.
Нема можливості тепер платити.
Як поводитися? Чи можливо написати заяву про визнання брата таким, якому заборонено видавати кредит??
Відповідь юриста:
Доброго дня! Законних методів заборони видачі кредитів особам, які не працюють, не існує. Кредитор сам приймає рішення, кому надавати кредит. Вихід - це не погашати вже отриманий кредит. Тоді у Вашого брата буде погана історія в бюро кредитних історій, і наступного разу йому кредит ніхто не видасть.
Коментарів: 3
Тамара Показати IP 15 Вересня 2018 17:47
Доброго дня.Може бути нанесений штраф якщо газ оформлений на померлу людину?
Dima Показати IP 16 Вересня 2018 17:53
Доброго дня, хотів би запитати: "Довідка про сім'ю призовника" я маю право незаповнювати і сказати ні, якщо так то по якій статті і тд.
юля Показати IP 17 Вересня 2018 13:39
Скажіть будь-ласка , як приватизувати будинок? цей будинок мого хлопця вітчима його мами. Мама померла, на даний момент проживають в тому будинку дві особи - я і хлопець. Будинок не приватизований і земельна ділянка також ? Які документи потрібно для цього ? Поясніть будь- ласка на хлопський розум.. куди звернутися? будинок в селі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus