USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Запитай юриста
[19 Вересня 2018 14:40] Regina Bogomolova: Добрый день. Скажите, пожалуйста, если я глава ОСМД и хочу уйти по собственному желанию, но на собрании принимают решение меня не увольнять или жильцы не могут выбрать ответственного для передачи ему дел. Могу ли я отдать документы и печать в депозит нотариальной конторы на хранение и уйти по истечению 14 дней с дня собрания и дня написания заявления об увольнении? И буду ли я ответственна за не подачу отчетов после этой даты, потому что не уволена общим собранием и числюсь главой ОСМД ? Ведь, по закону, я имею право уйти по истечению 14 дней. Как правильно поступить? Заранее благодарю за ответ.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, це можливо і за це не буде відповідальності. В Україні примусова праця заборонена. І в такій спосіб Ви зі своєї сторони витримаєте вимоги трудового законодавства.
Коментарів: 1
леоніда Показати IP 22 Вересня 2018 18:20
добрий вечір набрала кредитів бездумно можливо це було повязане з хворобою м банки видавали не звертали увагу на зарплату що мала не цікавила історія з чого я іх буду віддавати зараз захворіла влізла в прострочку щодня погрози не знаю шо робити з головою не дружу працювати поки не можу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus