USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[28 Вересня 2018 18:13] mypresious: Доброго дня! Прошу Вас надати мені консультацію з такого питання - мій чоловік працює в школі вчителем, з 3 по 12 вересня був на військових тактичних навчаннях 195-го батальйону 124-ої окремої бригади територіальної оборони в Херсонській області. В районо йому пояснили, що заробітню платню за цей час йому не нарахували, а також цей час не буде зарахований до стажу роботи! До кого звертатися в цій ситуації? (всі вчителі, які були на зборах також мають таку проблему). Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! До ст. 119 КЗпП неодноразово вносилися зміни і в даний час ч. 3 ст. 119 встановлено, що гарантії щодо збереження робочого місця поширюються на осіб, які приймаються: на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу та військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період; на військову службу за контрактом, в тому числі шляхом оформлення нового контракту, під час дії особливого періоду на термін до його закінчення або до дня фактичного звільнення. За ними зберігається місце роботи, посада та середній заробіток.

Додатково можете опрацювати інформацію за цим посиланням.

Зверністься до регіонального управління держпраці з відповідною скаргою
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus