USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Запитай юриста
[10 Жовтня 2018 18:18] Олена: Доброго вечора. Я зверталася до поліції з заявою про притягнення до кримінальної відповідальності колишнього чоловіка за злісне ухилення від сплати аліментів. 26.09 до мене подзвонив слідчий і повідомив, що провину колишнього чоловіка повністтю доведено і справу передають до суду. На сьогоднішній день відомостей в суді про дану справу немає. Куди мені потрібно звернутися, щоб знати, чому мою справу ще не передали до суду. В який термін процессуальний прокурор мав передати справу до суду?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Вам слід звернутись до процесуального прокурора у кримінальному провадженні, і з’ясувати чи дійсно передано до суду обвинувальний акт щодо вашого колишнього чоловіка. Можете звернутись безпосередньо до суду для прояснення цього питання. Прокурор мав передати обвинувальний акт до суду в межах строків досудового розслідування, які в загальному порядку становлять 2 місяці з моменту оголошення про підозру.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus