USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[23 Жовтня 2018 10:28] Йожик: Доброго дня.
Підкажіть, будь ласка, мій наречений зараз на службі в армії (на зв’язок майже не виходить, забирають телефон), на роботі його не звільнили. З першого жовтня ім підняли заробітну плату до 10 тисяч чистими, до цього він отримував на руки 6 тисяч, скільки йому повинні виплачувати зараз, якщо вивільнений він з роботи з 5 жовтня і підвищеної заробітньої плати не отримував? Друге питання стосується відрахуваннь, йому була видана робоча машина та телефон, зараз він все повернув підприємству, але по автомобілю залишки газу перевищують об’єм баку(норми занижені, не має надбавки на вік авто), по мобільному в нього перевитрати за смс та дзвінки чи має право підприємство вирахувати все з його заробітної плати без його відома та згоди?
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо зміст питання "З першого жовтня ім підняли заробітну плату до 10 тисяч чистими, до цього він отримував на руки 6 тисяч, скільки йому повинні виплачувати зараз, якщо вивільнений він з роботи з 5 жовтня і підвищеної заробітньої плати не отримував" розуміти так, що він із підвищеною зарплатою прочислився на роботі всього 4 дні і потім був звільнений, значить його зарплата за жовтень повинна була становити 1333,33 грн. Вирахувати мають право. Якщо він не буде згідний - може оспорити.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus