USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[12 Листопада 2018 10:08] Anastasia: Доброго дня! Проконсультуйте будь ласка, чи маю я право викликати із приватної земельної фірми працівників (бо у нашому районі земельне управління немає приладу, який може відміряти кут залому на земельній ділянці), щоб встановити межі земельної ділянки, без участі сусідів (на зимовий період вони не проживають). Державний акт у мене є.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Взагалі видачі державного акту на право приватної власності на земельну ділянку мало передувати розроблення технічної документації на таку ділянку із визначенням меж внатурі. І якщо у Вас немає такої документації на руках, скоріш за все вона була розроблена відповідно до Порядку безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2009 р. N 844, і має зберігатись у відповідному підрозділі Держгеокадастру. Тому Вам спочатку доцільно отримати таку документацію, і вже згідно неї із залученням спеціалістів приватної фірми встановити межі земельної ділянки внатурі.
Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 13 Листопада 2018 15:03
Добрий день! У мене таке питання, чи можна отримати усю суму нараз дитячої допомоги, якщо ми з чоловіком будуємо будинок, і у нас є усі документи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus