USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[21 Листопада 2018 18:15] Ольга Іванівна: Доброго дня. Пане юрист, підкажіть, будь ласка. Ми з чоловіком розлучились, але маємо спільне майно - це квартира. Літом 2014 року ми купили під виплату квартиру, зимою 2014 року ми одружились. Але право власності на квартиру ми отримали в 2017 році (до цього вона була забудовника,бо ми виплачували кошти). Я в квартирі просто прописана. Скажіть,будь ласка, це рахується спільне майно? Чи я маю право на цю квартиру? Дякую Вам за відповідь!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Згідно з ч. 1 ст. 60 Сімейного кодексу України майно, набуте подружжям за час шлюбу, належить дружині та чоловікові на праві спільної сумісної власності незалежно від того, що один із них не мав з поважної причини (навчання, ведення домашнього господарства, догляд за дітьми, хвороба тощо) самостійного заробітку (доходу). Тобто Ви маєте право на половину вказаної квартири.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus