USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[15 Грудня 2018 13:47] Ольга: Доброго дня! Маю житло в приватній власності, в якому проживаю з дорослим сином (25 років),який не є власником, але прописаний в ньому. Син взяв швидкий онлайн-кредит (не перший раз, не маю можливості за нього його погасити), не виплатив його, тепер мені телефонують з погрозами, що будуть описувати моє майно, будуть писати на мою роботу... Підкажіть, будь ласка, чи відповідаю я за свого сина перед такими компаніями, зокрема моїм майном? Чи законні дії компанії в цьому випадку Як краще мені вчинити? Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цій ситуації Ви не відповідаєте за зобов’язання сина своїм майном 100%! Раджу Вам сміливо посилати колекторів якнайдалі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus