USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[23 Грудня 2018 00:03] Анна: Вітаю . Потрібна ваша професійна думка в такому досить делікатному питанні : я з дитиною проживаю разом з курцем, сама ж я не палю. І, навіть, коли мені зі скандалами вдається
домогтись того, щоб він інколи палив поза квартирою, я однаково відчуваю цю отруту ще протягом пари годин, коли він заходить в квартиру . Я розумію, що в нашій країні моє невдоволення може виглядати дивно і зухвало, але я думаю я маю право жити...Тож, якщо ваша ласка, підкажіть чи існутють якійсь судові прецеденти, чи закони, чи інші правові інструменти, щоб людина,
яка піклується про здоровя своє і своїх дітей, могла себе захистити від дії "таблиці менделєєва" хоча б для початку у квартирі якій вона проживає. Дякую за допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Теоритично це можливо. Дивлячись ким Вам приходиться курець, на яких підставах йому належить житло, і на яких підставах таке житло належить Вам. Уточніть для мене ці моменти, і тоді надам Вам ґрунтовну відповідь на запитання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus