USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[5 Січня 2019 07:32] ivkoleg: Доброго дня. В нашої сім'ї є невеличкий дачний участок. Ще в 1990 році дідусь бобудував там маленький будиночок для зберігання інвентару і фруктів овочів які вирощуєм там. Ніяких документів на участок немає. Скажіть будь-ласка чи можна приватизувати цей участок?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Таку земельну ділянку можна приватизувати, якщо є рішення про надання Вашому дідусеві земельної ділянки від відповідної сільської ради. Або якщо земельна ділянка перебувала в користуванні як в члена садівничого товариства - треба отримати довідку про членство в такому кооперативі, взяти в сільській раді дозвіл на розробку технічної документації на таку земельну ділянку, та в подальшому її затвердити.
Коментарів: 1
Светлана Показати IP 9 Січня 2019 19:09
Добрий день, надайте відповідь, хто має складати наказ про оголошення догани, щодо порушення трудової дисципліни? кадровик чи юрисконсульт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus