USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[13 Січня 2019 01:05] Іван Романюк: Допоможіть будь ласка..Я проходив військову строкову службу в м. Чугуєв, Харківська обл. І так сталось що під час проходження військової служби зазнав травми коліна і звязок, після цього була проведена не одна операція в військовому госпіталі, під час операції мені було занесено інфекцію, всім мої 3 операції були марними!!! Після повернення додому мені встанановили протягом 3 місяців 3 групу інвалідності..Я зібрав всі документи для виплати одноразової компенсаці у випадку інвалідності..Але не вистачає пітвердженя з частини у м. Чугуєв що це дійсно зі мною трапилось, потрібне військове розслідрваня.. Було зроблено 2 виклики в частину і 2 рази получав відмову, ніби мене там не було. Під скажіть як мені бути..
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це складний процес. І розпочати пропоную із написання заяви до військової прокуратури про вчинення службового підроблення військовим командуванням частини у м. Чугуєв. А саме підроблення відповіді про те, що ви ніби то не були у вказаній військовій частині в час, коли там трапилась у Вас травма. І добитись реєстрації такої заяви в ЄРДР. І якщо в ході такого кримінального провадження не буде встановлено те, про що просите - слід буде звертитсь до суду про встановлення факту, що має юридичне значення, а саме факту перебування Вас в певний час на службі в певній військовій частині. Або з позовом, де оскаржувати відмову у призначенні компенсації, і в ході позову доводити факт отримання травми під час несення служби.
Коментарів: 1
Оля Показати IP 14 Квітня 2019 15:23
Доброго дня. Мене звати Ольга. Має таке питання: хочу стати на чергу на житло ми живемо в селі я мій чоловік дитина 2роки чоловіка мама і батько 2 маленьких кімнати умови жахливі . Чи ми маємо право стати на чергу житла? Куди звертатися? І скільки % ми маємо заплатити якщо нам дадуть житло? Чекаю на відповідь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus