USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86
Запитай юриста
[21 Січня 2019 14:50] префікс: Доброго дня
У мене виникла така ситуація:я навчаюся в університеті і хочу забрати звідти документи. Моя мама оформила субсидію і вписала там що я навчаюся в університеті. І тепер мама каже що якщо я заберу документи з університету то заберуть субсидію. Скажіть будь ласка:таке можуть зробити?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можуть, якщо для цього будуть підстави. Для початку після того, як перестанете бути студентом, у матері виникне обов'язок впродовж 1 місяця про це повідомити органи соцзахисту. І якщо Ви якимось чином себе соціально офіційно оформите щодо вашої зайнятості (наприклад, станете на облік в центрі зайнятості, працевлаштуєтесь, поступите на навчання до іншого закладу, підете на військову службу…), то у матері не знімуть субсидію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus