USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[21 Січня 2019 19:45] PATRIOT: Доброго дня. Мною і моїми родичами було написано заяви про отримання землі під ОСГ з долученням графічних матеріалів, дата написання 17.12.2018р.

(Це вже 2 заява по незнанню перші ми написали але в сільській раді при отриманні ненадали завірених копій. при зверненні яке рішення по цих заявах нам нічого невідповіли, сказали що їх нема і чи вони розглядалисся на сесії нам невідомо. Земля на яку ми писали заяви і частково обробляєм "віддійшла своїм") Тепер після 30 днів нам неповідомленно яке рішення, і як мають повідомляти листом, тел. чи якось по іншому. Дякую
Відповідь юриста:
Добого дня! На таку письмову заяву, із наявністю у Вас підтвердження її реєстрації в сільській раді, Вам мають письмово повідомити про результати її розгляду. У разі, якщо не отримаєте результатів розгляду звернення – можна оскаржити бездіяльність сільської ради у суді або подати заяву про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 212-3 КУпАП посадовими особами сільської ради, яке виразилось у неналежному розгляді та ненаданні відповіді на ваше звернення. Таку заяву слід подати уповноваженій особі секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або представнику Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини ( вул. Інститутська, 21/8, м. Київ, 01008).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus