USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[23 Лютого 2019 16:30] Галина К.: 1)Мы с дочкой(2.8) прописаны в разных местах. Могут ли из за этого быть проблемы при подачи на алименты и развод?Или нужно прописаться по 1му адресу ,а потом подавать заявы?
Могут попросить справку что ребенок живет с мамой ,о составе семьи.и дадут ли ее если прописаны в соседних селах?
2)Заявление о алиментах на ребенка,и на содержание жены до 3х лет пишется в одном заявлении или 2 разных?
3) Подавать заявления нужно в военном центре(если прописан в селе) или в областном.Где живем на съемной квартире,работаю в дет.саду и доча ходит в сад?
Спасибо!!!
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Бажано бути зареєстрованими із дитиною за однією адресою. Однак якщо це зробити накладно - можна логічно на допомогою довідки із сільської ради про фактичне проживання підтвердити факт, що дитина проживає разом із Вами. Позов на аліменти і на утримання дружини до трьох років бажано подати в 1 позові. Однак це не є обов язково. Можна і окремим позовом. Подавати позов можливо в районі де є суд за Вашим зареєстрованим місцем проживання.
Коментарів: 1
Александра Показати IP 24 Лютого 2019 22:48
Здравствуйте. Нужна помощь, пожалуйста подскажите что делать мне 17 лет я учусь и работаю, но мать не хочет прописывать меня, паспорт, она, когда мне выдали догорилась как-то что мне его выдали без прописки. Что делать не знаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus