USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[19 Березня 2019 16:14] Lyubov: Добрий день. Прошу допомогти у вирішенні питання. На даний час не маю реєстрації, була прописана у родичів, через їхні не бажання була змушена виписатися. При виписці вказала адресу чоловіка (де зараз і проживаю) куди збиралась прописатись. Коли понесла документи до ЦНАП, виявилось що мені відмовлено, так як власниками квартири де я проживаю є чоловік та його мама. Заява від чоловіка про згоду на реєстрацію і сам чоловік був зі мною при подачі документів, а от від мами заяви не мали як і її самої присутності, так як вона вже років 15 проживає в Росії, і є її громадянкою. Зв'язатись з нею щоб отримати завірену заяву від неї про згоду щоб мене зареєструвати не є можливим, бо людина не доступна. На телефон не відповідає, за адресою проживання так само її не має.
Зараз я вагітна, і мене турбує ряд питань такі як соц.виплати, реєстрація дитини і т.п. і не знаю що робити і куди звернутись. Бо дійсно не маю де ще зробити реєстрацію. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому впадку питання можливо вирішити лише через суд, звернувшись до матері з позовом про визнання нею згоди на реєстрацію Вашого місця проживання в квартирі. І суд постановить заочне рішення на Вашу корить (якщо все правильно зробити). Іншх законних шляхів прописатись в цій квартирі немає.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus