USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[7 Травня 2019 18:20] оксана: доброго дня! мій чоловік має російське громадянство, зараз очікує на українське. в РОсії є син. чоловік вперто не сплачує аліменти, які йому назначив російський суд. має борг уже 50000 грн. прописаний у моїх сестри та мами. чи не можуть накласти стягнення аліментів на їх будинок?або на рухоме майно, яке я з дочкою придбала за останній рік, знаходячись з ним в шлюбі? останні чотири місяці ми з ним живемо окремо, хоч і одружені
Відповідь юриста:
Доброго дня! На Ваше майно, і на будинок де прописаний ваш чоловік, тобто на те, яке зареєстроване за Вашими родичами, і на майно, зареєстрована за Вами, накласти стягнення не можуть, 100%. Якщо офіційним власником такого майна є Ваш чоловік - тоді можуть.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus