USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[11 Травня 2019 09:53] Людмила: Доброго дня! У мене в грудні 2018 року закінчився строк дії договору оренди земельної ділянки. З 2019 року хочу самостійно займатися обробітком землі. Акт на право власності на землю у мене є, межі з сусідами в акті зазначено. Крім цього, земельні ділянки, які розташовані по сусідству знаходяться в оренді цього ж фермера,та належать моїм батьками. Чи можу я з колишнім орендарем самостійно відміряти межі земельної длянки? Заздалегідь вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Можете сробувати, онак для цього слід залучити спеціалістів-землевпорядників, щоб на геодезичному вимірюванні визначити чітко в просторі межі ділянки. Звісно можете і полюбовно домовитись, якщо такі межі задовольнять обидві сторони.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus