USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[15 Травня 2019 09:45] Aleksa: Доброго дня! Ніде не прописано такі випадки і що в таких випадках робити... Розлучення..Мати офіційно працює в Італії, діти ходять в садок в італії і отримають там соціальну допомогу на дитину (соціальної допомоги добився батько,поки перебував на території Італії),  а батько проживає на території України (батько має інвалідність). Чи можливе стягнення з батька в таких випадках елементів??? І якщо жінка завагітніла народила другу дитину від іншого (але цей факт скрила) перебуваючи офіційно у шлюбі! Що говорити в суді при розлучині і як в таких випадках нараховуються і чи нараховуються еліменти батьку. Буду вдячна за надану інформацію
Відповідь юриста:
Доброго дня! Все прописано. Відповідаю по окремості на кожне запитання. 1. В таких випадкам стягнення аліментів з батька можливе. Бажано це зробити на підставі рішення суду в Україні за зареєстрованим місцем проживання батька чи матері. Якщо дитина народжена від іншого, однак офіційно в свідоцтві про народження записаний батько - він офіційно ним і являється, не дивлячись на фактичну істину. Якщо у матері дитини є моральне бажання стягувати з батька аліменти не на його біологічну дитину - вона це може сробувати зробити. Та в цьому випадку батько дитини може юридично зможе захиститсь позовом про виключення із свідоцтва про народження запису про батька, провівши експертизу ДНК.
Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 3 Серпня 2019 13:12
Доброго дня. Маю питання; При виході на достроковиу пенсію в 50 років, так як здійснювасся догляд за дитиною інвалідом СОБЕС вимагає повернути кошти за 4 роки надбавку до пенсії по догляду, так як я в цей період офіційно ТРИ місяці пропрацювала офіційно, нарахували майже десять тисяч потрібно повернути. Чому взяли період саме 4 роки, якщо лише три місяці я була на роботі. Чи маю я повертати кошти, якщо я мати одиночка, чоловік помер коли дитині інваліду було 9 років, виховувала троє дітей, двоє з яких онкохворі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus