USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[20 Травня 2019 18:24] Diana: Доброго дня! При народженні дитини оформилася як одинока мама, та малозабезпечена , на той час навчалася в коледжі на державній формі навчання і кожні півроку переоформляючи документи приносила довідку з місця навчання що знаходжуся на державному утриманні,і довідку про доходи(стипендію). Після закінчення коледжу вступила в університет на контракт на заочну форму навчання, при переоформленні документі вимагають довідку з університету(яку немаю змоги зараз взяти) . Чи переоформлять мені ОМ і малозабезпечену без цьої довідки? Чи має довідка ту вагу,якщо це контракт,заочна форма і в мене з місця навчання немає доходів(стипендії)?
Не працюю.
Відповідь юриста:
Доброго дня! На рахунок малозабезпеченої не можу скажати, оскільки отримання цієї допомоги заледить від статусу зайнятості, а навчання на заочній формі не в правовому сенсі не відосить людино до категорії зайнятої. А допомогу як одинокій матері мають переоформти. Однак все одно потрібна довідка, яка передбачає ваші доходи, і якщо навчаєтесь - те, що не отримуєте стипендію, або про її розмір, якщо отримуєте.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus