USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[9 Червня 2019 20:29] Ольга: Здрсавствуйе, у меня возникла потребность продать свой не приватизирований(я просто член кооператива) дачный участок. И у меня вопрос: могут ли у меня возникнуть проблемы с законом(и какие) если я это сделаю путем не официальной купли-продажи?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Шляхом не офіційної купівлі-продажу Ви це не зробите. І у Вас зможуть виникнути проблеми, адреж коли Ви відмовитесь від своєї ділянки на користь наприклад потенційного покупця - надалі все залишається лише в волі правління садівничого кооперативу. І якщо Вони відмовляться прийнмати до складу членів "покупця", і навіть якщо приймуть, однак в подальшому загальні збори членів його не затвердять (адже відповідно до п. 9 ч. 2 ст. 15 Закону України "Про кооперацію" передбачено, що до компетенції загальних зборів членів кооперативу належитьзатвердження рішення правління або голови правління про прийняття нових членів та припинення членства) - Ви залишитеьс без дачної ділянки, а покупець без оцікуваного, і вимагатиме від Вас повернути йому кошти.
Коментарів: 1
ліля Показати IP 11 Травня 2020 18:57
На Приклад Є Кредити До.триста.тисяць Чи Можа.стягувати Від За Робітної Плати І Скільк Відсотків .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus