USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[8 Липня 2019 17:28] Краснопєєв Микола Володимирович: Здравствуйте, у меня умерла мать она имела паи которые достались ей в наследство от родителей и есть договор оренды, сестра получала плату за них пока была жива мать, теперь я хочу вступить в свою долю в право собственности, сестра не дает ни каких документов мне для этого, прописаны все по одному адресу,как мне остановить выплаты за аренду так как мать умерла и право собственности еще ни кто не делал?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В першу чергу Вам слід встановити які саме земельні ділянки (паї) належали матері (запити в сільську раду, райдержадміністрацію, в тому числі від нотаріуса), і після того вжити заходів до встановлення опіки над спадковим майном до моменту реєстрації за Вами права власності на спадкове майно (це має зробити нотаріус). І таким чином Ви станете в найближчій перспективі власником таких земельних ділянок, і до моменту поки станете власником існує вірогідність що зупинете орендні відносини із фермерами.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus