USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Запитай юриста
[18 Липня 2019 15:01] Bittersweet: Добрий день. Я знаходячись офіційно на робочому місц в Україніі був у Єгипті. Працюю на державному підприємстві. Вчора у бухгалтерії дізналися про це. Як це відбулося: мій директор сказав не брати лікарняний, а сказав, що потрібно написати заяву з "причиною" відсутності на робочому місці "по хворобі" на кожен день відсутності. Так і зробили, але тепер, коли пройшло півтора місяці вспливли ці факти і мені кажуть писати заяву на звільнення за власним бажанням "заднім числом", підскажіть, як діяти в цій ситуації.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Заяву на звільнення заднім числом писати не потрібно. Напишіть заяву на відпустку за власний рахунок заднім числом. І у разі досягнення порозуміння на роботі, так зможете формально вийти з ситуації і зберегти роботу, якщо таку відпустку оформлять заднім числом. Бо якщо говорити за "задні числа", в тому числі про заяву на звільнення, роботодавцю так само доведеться щось підтасовувати.
Коментарів: 2
Ната Показати IP 19 Липня 2019 17:08
Договор дарения заключён 5 лет назад. Можно ли его каким либо образом оспорить в суде? Смущает пункт 13 договора, где написано, что Обдарованый обязуется предоставить квартиру в постоянное проживание и пользование. Бабушка уже не очень адекватно себя ведёт, в карточке деменция под знаком вопроса. Может ли она написать заявление в милицию, что ей не предоставляют квартиру в проживание и она на основании этого хочет расторгнуть договор? Ключи у нее есть, но она может пойти жить к другой дочери по своему желанию. У второй и третьей дочери так же есть ключи от этой квартиры. Сейчас она пустая, так как бабушка проживает с Обдарованой у меня на даче.
Юлія Показати IP 3 Липня 2021 23:07
Доброго дня скажіть будь ласка чи може чоловік відсудити дитину при розлученні якщо жінка має 3 групу інвалідності?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus